Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hozzászólások

Hozzászólását (kérdéseit/válaszait) küldje el emailbe: horgaszvadaszblog@gmail.com  megjelenítem az oldalon.

(Tisztelettel: Varga Viktor szerző)

 

Bolgok:

 

Szimpatikus nagyon ez az orsó család. Boltokban is kapható?

Dénes

 

Szerintem találomra akármelyik horgászboltba betérve kevés esély lesz arra, hogy belefutsz. Azt szokták mondani, hogy ami a neten nincsen, az nem létezik. A márkát kigooglezva mégha nem is annyira közismert biztosan találsz róla infókat esetleg beszerzési lehetőségeket.

Anti

 

Nekem egy ismerősömnek van Virchinsense. Azt mondta semmi pénzért nem válna meg tőle. Egyébként szerintem annyival nem drágábbak amennyivel többet tudnak. Bár én elég kényeses vagyok a minőségre.

Verseny Spori

 

Lenne egy tiszteletteljes kérdésem? Én Londonban dolgoztam és már volt szerencsém a kezembe venni ezt a típust és megerősíthetem a leírtakat. Tényleg szuper orsók. Annyi kétségem van. hogyha beszereznék ilyen orsókat és ne adj, isten lenne velük valami, mivel nagyon ritka márka lesz e hozzá alkatrész szerviz?

Zoli

 

A Virchinsens tulajdonosa egy Paul Hoods neveztű úriember, aki gépész mérnök és profi horgász is egyben. A Virchinsens már 1984-as évektől létezik. Igazából 25 év gyártói garanciát vállalnak a termékeikre a kezdetektől. Erre szinte azt lehet mondani, hogy élethosszig tartó garancia. Mechanikai vagy egyéb sérülés esetén feltételezhetőleg elég rugalmasak, alkatrész utánpótlás minden fékeképpen rendelkezésre áll. Bár ami a garanciás ügyintézést és főleg javítást illeti, én a sokkal ismertebb márkáktól sem vagyok elragadtatva. Sokszor fél éveket kell várni az alkatrészre, ami a legtöbb esetben olyan drága, hogy nem éri meg javítani. Ha a Virchinsens tekintetében valakinek van garanciával esetleg javítással összefüggésben tapasztalata hálás volnék, ha megosztaná velünk köszönöm.

 

Petyus

Nekem van párban egy Virchinsens FX402 es feeder orsóm. Egyszer, amikor barátaimmal a Dunán horgásztunk történt velem egy kis „baleset”. Fiatalság jó hangulat… Szóval a nem figyeltem oda és ráestem az orsóra. A hajtókar sajnos elgörbült. Próbáltam később helyreállítani, de valahogy az egész orsó összhangja sosem lett olyan mint volt. Írtam a gyártónak az adatlapjukon keresztül. Három héten belül nálam volt egy új hajtókar. Csak a postaköltséget kellett kifizetnem.

M.Isti

 
 

 


Archívum

Naptár
<< Július / 2022 >>


Statisztika

Most: 1
Összes: 3010
30 nap: 76
24 óra: 1