Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Prémium gyártók

virchinsens-gyar-logo.jpg

 

A Virchinsens több mint 35 éves cég. Termékei kizárólag a verseny kategóriájú horgászorsók területén jelennek meg. Minőségi alapanyagokból magas innovatív technológia hozzáadásával állít elő kivételes minőségű termékeket. A cél mindig is az erő precizitás könnyedség és elegancia ötvözése volt.

Maga a gyár egy családias hangulatú kis üzem a festői szépségű Lacock, ahol a magas minőségű technológiai eljárások mellett az emberi szakértelem és közvetlen jelenlét is fontos szerepet kap. Így válik minden munkadarab szinte egyedi, időt és értékálló késztermékké. A termékekre biztosított 25 év gyértói garancia szinte egyedülálló.

 

A több mint három évtizedes fennállás és minőségi szabványok pedig az alkatrész utánpótlás terén nyújt megnyugtató választ

A kovácsolás mint a gyártás során megjelenő technológiai elem egy rendkívül nagy szerepet játszik. Kovácsolás alkalmas összetetetettebb formájú nagyszilárdságú alkatrészek előállításra. A Virchinsens a hidegkovácsolási technikát kiváló szinten műveli. Angliában, már nagyjából 1985 óta, tehát a kezdetek óta alkalmazza azt a gyártásban. A mai napig ez a leg megvirchinsens-ceg.jpgbízhatóbb technológia, amely képes megalapozni a csúcsminőségű precíziós gyártást.

 

 

 

 

 

 

 

Hideg kovácsolási eljárás

 

Ezzel a technológiával, mikron pontossággal lehet fogaskerekeket gyártani.  

Nemcsak a fogaskerekek gyártásánál, de a csapágyak gyártásánál is nagyon fontos technológiai elemként jelenik meg a gyártásban.

 

Ragasztás


 
A kovácsolási technológiák után jelentek meg a ragasztási eljárások és technikák. A ragasztók fejlődése lehetővé tette az alkatrészek tökéletes pontosságú illesztésé és stabil rögzítését. Ragasztással jóval magasabb üreges arány érhető el és lehetővé teszi a falvastagság csökkentését is, ami súly csökkenéssel jár együtt. 

Bonyolultabb, főleg szöget bezáró ragasztási felületek illetve íves ragasztási profilok esetén is elengedhetetlen a ragasztási művelet mikron pontosságú alaklamazása. Mára már ez a technológiai precízség is a Virchinsens innovációs fejlődését jellemzi. A ragasztás lehetővé teszi a 3D-s akár ívelt felületek kialakítását is. További előnye, hogy nagyobb szabadság fokot enged a tervezőnek.

Megmunkálás

 

A hosszú időn keresztül kialakult precíziós megmunkálási technológiák teljes mértékben támogatják a mikron pontosságú alkatrészek gyártását. Az illeszkedő felületek precíziós pontossága nélkülözhetetlen a folyamatos egyenletes működéshez. Az orsók bevontatási sebessége viszonylag nagy így a csőágyazás a leg fejlettebb technológiák felhasználásával és anyagból készül.

Hőkezelés

A hosszú távú egyenletes működés alapja, hogy az alkatrészek felületi kopásállósága és szilárdsága rendkívül magas.

Ezt a rendkívül magas minőséget már kizárólag csak speciális hőkezelési technológiák segítségével lehet elérni. A hőkezelési eljárás lényege, hogy az anyag hevítésével és hűtésével folyamatosan módosítva a fém tulajdonságait, eljutunk a megfelelő szilárdágig és kopásállóságig.

Digitális technológia integrálása

 

A legújabb lépés az volt, hogy a Virchinsens a fejlett fémmegmunkáló technológiát ötvözte a digitális technológiával, létrehozva ezzel egy modern és komplex gyártási folyamatot.

A digitális technológia a Virchinsens számára igazi áttörést jelentett. Ez a folyamat tette lehetővé az igazán magas minőségű szervezett gyártást, mely kialakította azokat a minőségi szabványokat, melyhez a Virchinsens máig hű a gyártás teljes folyamatában.

 

Értékeket teremtő társaság

              

Az 1984-ben alapított Virchinsens ma a hobbitechnika területen egy rendkívül speciális területet fed le.

 

Világunk gyorsan fejlődik és változik. Ez a változás leginkább egy felgyorsult élet ritmusban, tempóban jelenik meg. A stressz, mint, olyan mára már sajnos legtöbbünket utol ért. Ezek vezettek ahhoz, hogy megnőtt a természet utáni igényünk. Ki akarunk szabadulni, vágyunk a szabadba, a természetbe, a vízpartra. s ha már kint vagyunk, sokakban feltámad az a bizonyos ösztön, a felfedezés ösztöne a vadász ösztön. Még egy apró lépés, egy apró továbbgondolás, és már ott is állunk a horgászat fantasztikus és kihívásokkal teli világában. Bár a körülöttünk zajló változásokat a fejlődés oltárán fontos elfogadni, mégis be kell, tartanunk azokat a klasszikus régi módi értékeket mely sziklaszilárd alapját képezik mai eredményeinknek, amely jellemezte a múltat, meghatározta a jelent és tovább kell, hogy formálja a jövőt. A célunk tehát a klasszikus régi módi értékeket magában hordozó teljesítmény és minőség elérése a gyártás területén.

ceges-rendezveny.jpg

A Virchinsens munkájával igyekszik hozzájárulni ahhoz az életérzéshez, amit egy nagyszerűen végződő horgásztúra adhat a pihenni, kikapcsolódni vágyóknak. Folyamatosan felhasználva és tovább fejlesztve azokat a műszaki megoldásokat, amelyet hosszú évtizedes tapasztalattal szereztünk meg a Virchinsens valóban időtálló értékeket alkot meg.

 

Hiszünk abban, hogy a termékeinknek nem csak kiváló minőséget kell képviselniük, de formatervezés szempontjából is meg kell ragadniuk az emberek figyelmét.

 

Az a horgász, aki először vetette be szerelékét azon a bizonyos gyönyörű helyen, miközben a nap első sugarai áttörik magukat reggeli bödönben, a friss kávé illata az a mindent átható nyugalom és béke.

Közben már el is képzeltük az első szép halat, akivel aznap találkozni fog. Ezek után mondja bár ki, hogy a horgászat nem életforma.

 

A Virchinsens azért dolgozik, hogy minél többen mások átélhessék ezt az életérzést. Örömmel terjeszti széles körben ezt a szemléletet egy rég jelen lévő kultúra részeként, melynek lényege a természettel való azonosulás képessége. Ez nem csupán egy hóbort, vagy rövid fellángolás. Életforma. A Virchinsens összes munkatársa továbbra is fenti célék eléréséért tesz erőfeszítéseket és büszkék vagyunk rá, hogy a Team Virchinsens tagjai vagyunk.

Mi valóban az alapoktól kezdtük és jutottunk el a ma ismert színvonalig. Lelkesedést és elkötelezettséget örököltünk az alapítóktól a valóban kompromisszumok nélküli termékeke elkészítéséhez.

versenyhorgaszat.jpg

Egészen a kezdetektől a Virchinsens valóban értékteremtő társaságként tekint önmagára. Erre a jövőben is szeretnénk rászolgálni vonzó termékkínálatunk segítségével.

Középpontban az emberek és a természet

 

A legtöbb ember szívét öröm tölti el a természet közelségében. Mindenki tudja milyen örömet jelent a családdal, barátokkal együtt töltött hétvége.

Ez nem lehet, másként hisz e tekintetben minden ember természete ezt diktálja.

A Virchinsens termékei tehát nem túlzás azt állítani, hogy az emberek örömével állnak szorosan kapcsolatban. E tekintetben is a Virchinsens abszolút felelősséget érez, filozófiájában központi szerepet foglal el.

 

 

A Virchinsens specializálta magát a hobbitechnika egy szűk keresztmetszetére, a verseny horgászatra, amely manapság az egyik kedveltebb szabadtéri sport.

kozos-program.jpg

A lágyan lengedező szél, a fák lombja között átsuhanó fények és a víz felszínét felborzoló hullámok megpezsdítik az emberek szívét.

Jó érzés belegondolni abba, hogy sok országban képviseltetik magukat termékeink, és egyrészt termékeinken keresztül jutnak el az emberek ezen érzésekig.

 

Még hosszú időn keresztül szeretnénk támogatni az embereket céljaik elérésében, hogy megváltoztathassák életszemléletüket, közel kerüljenek a természethez, és legfőképpen, hogy örömüket minél szélesebb körben oszthassák meg másokkal.

Etikai kódexünk

              

Egészségünk és életünk minőségének javítása és a természet azon kívül a természet és a minket körül vevő világ élvezni vágyása küldetésünk. Ennek elérése érdekében a Virchinsens védi az emberek globális etikai normáit, valamint annak törvényeit betartó szellemét a globális társadalomban. Továbbra is joggal tekintünk önmagunkra értékteremtő vállalatként, amely csúcsminőségű termékeket kínál, amelyeket bárhol világban szeretnek.


 

Ebben az etikai kódexben olyan elveket kötünk ki, amelyeket a Virchinsens cég minden munkatársa, beleértve a felső vezetetést is maradéktalanul betart. A kódex elveit magunkénak ismerjük el, ebből adódóan értékeit nem csak a munkánkhoz kapcsolódóan, de a mindenpapi életben is valljuk és betartjuk. Cégünk a globális társadalom részeként hozzájárul annak fejlődéséhez, napi üzleti gyakorlatai révén erősíti az érdekelt felek egymás iráni bizalmát, ide értve az az ügyfeleket a vállalat egészét.

A Virchinsens mindig arra törekszik, hogy a kódex szellemiségének megfelelően korrekt és őszinte üzletpolitikát folytasson.

Minőség szabványosítva

 

Alapelv

Az emberi élet és tiszteletéből, valamint a környezetünk megbecsüléséből fakadóan a környezet és az emberi élet, valamint egészség mindenek felett elsőbbséget élvez. , A Virchinsens önmagára nézve vállalja, hogy tevékenységének alapja a biztonság és egészség. A biztonság és egészség semmi módon nem helyettesíthető. A Virchinsens az összes munkatárs együttműködésével egy abszolút biztonságos ipari tevékenységet folytat a globális társadalomban annak mércéjével.

Cselekvési politikánk az ipari biztonság és egészségvédelem érdekében

 

A Virchinsens munkavédelmi és egészségbiztonsági szabályai már kiforrottak. Ezeket minden munkatárs magára nézve kötelező érvényűnek tekint és betart.

 

A Virchinsens kitűzi a célokat és elvégzi a célok eléréshez szükséges folyamatok ellenőrzését. Mindeközben ha szükséges felülvizsgálja és javítja a folyamatokat.

Az ipari biztonsági és egészségügyi kockázatok csökkentése
 

A Virchinsens működése során egy sor ipari biztonsági és egészségvédelmi intéződést hozott melyeket a gyártás során is maradéktalanul betart. A belső szabályzatok kialakításakor a Virchinsens figyelembe veszi a folyamat egészére vonatkozó biztonsági kockázatokat.

Ezek a következők:
 

gépek használatából eredő kockázatok;
egyéb a munkakörnyezettel kapcsolatos biztonsági kockázatok;

magával a munka végzéssel összefüggő biztonsági kockázatok;

a logisztikai tevékenységgel összefüggő kockázatok;
a termék készletezéssel kapcsolatos kockázatok csökkentése;
közlekedési rendszerek és azzal kapcsolatos kockázatok csökkentése.

Párbeszéd

A Virchinsens hosszú távú tapasztalata az, hogy az ipari biztonság és egészségvédelem megfelelő kommunikáció nélkül nem valósulhat meg. Ennek megfelelően a felső vezetés teljes mértékben figyelembe veszi a munkatársak tapasztalatait, meglátásait. Ezen túlmenően a társaság szoros kapcsolatot tart a külső globális társadalmi környezettel, amely érdemben párbeszéd és közösen szervezett programok keretében valósul meg.

Szociális hozzájárulás a globális társadalmi értékekhez

 

A Virchinsens szervez kulturális tevékenységeket is melyek kellemes szórakozást kínálnak

A Virchinsens elköteleződött az emberek egészségének és boldogságának előmozdítása érdekében, valamint a természeti értékek és a minket körül vevő világ élvezete és óvása mellett. Ebben a munkában a Virchinsens három fő elemre helyezi, a hangsúlyt mely a munkánkat meghatározza: izgalmakkal teli öröm megteremtése, a környezet óvása és a bizalom megteremtése.

Egyedülálló termékkínálatunk tulajdon képen a horgászat, vagyis a szabadidő eltöltésének minőségi megtestesülése.
Szerintünk, tevékenységünk fontos eleme, hogy a lehető legtöbb emberhez eljuttassuk a horgászat semmihez sem fogható izgalmát, és nagyszerű alternatívát biztosítsunk az emberek számára e sport művelésére.
Ebből a hitből erőt merítve horgász eseményeket is szervezünk, hogy az emberek találkozhassanak egymással és minőségi időt tölthessenek el.

Aktív részvétel környezetünk gondozásában

 

Amellett, hogy a fejlődés és innováció nem állhat le, hiszen a folyamatosan felmerülő új igényeknek és kihívásoknak meg kell felelnünk, a Virchinsens igyekszik ezt úgy megtenni, hogy a szűkebb és a tágabb értemben vett környezetükben se okozzanak zavarokat. Ennek érdekében rendezvényeink kiterjednek a szemétgyűjtő akciókon keresztül a hulladék újrahasznosítási folyamatok népszerűsítéséig.

Helyi közösségekkel való együttműködés

 

A Virchinsens családias cég kis családias környezetben. Már csak ebből adódóan is kialakult egy nagyszerű harmonikus kapcsolat a helybéli emberekkel és környezettel. Kollégáink többsége helybéli lakos, akik mára már szinte sajátjuknak tekintik a vállalatot és ennek megfelelően felelősséget éreznek annak működéséért és az előállított minőségért.

Oldalt tartalma korlátozás nélkül felhasználható
Contact

 
Company: Virchinsens Ltd.
Sites: 14 Larkyesterkey Road England Lacock Q75 10NY
Registration Number: 597147/47/496897/KTEWA

Executive Director: Paul Hoods

Sale manager: David Hill

Logistics: Joseph Adams

FAX NUMBER: +44-208-5873684

 

 

 
 

 


Archívum

Naptár
<< Május / 2020 >>


Statisztika

Most: 1
Összes: 1507
30 nap: 149
24 óra: 11